Werkgroep

De YMCA Jongerenreizen worden georganiseerd door een werkgroep. Dit is een groep van vrijwilligers met ervaring met onze jongerenreizen en zijn bereid veel tijd en moeite in de voorbereiding en uitvoering van de reizen te steken. De werkgroep organiseert o.a. de trainingen voor nieuwe stafleden en verzorgt de promotie van de reizen. Uiteraard kunnen ze dit niet alleen en zijn er naast deze werkgroepleden nog ca. 20 stafleden en andere vrijwilligers betrokken bij de organisatie van de jongerenreizen. Zij denken mee en helpen met het bedenken en promoten van de reizen. 

Omdat we met alleen vrijwilligers werken, is iedereen zeer gemotiveerd om de reizen tot een succes te maken! We kunnen ook altijd helpende handen gebruiken, al is het maar met de verspreiding van posters en/of flyers. Lijkt het je leuk om bij te springen in de organisatie van onze reizen? Neem dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. 

De werkgroep YMCA jongerenreizen bestaat voor het seizoen 2017-2018 uit 15 personen;  Alessia, Esther, Heidi, Ilse, Ilse, Janette, Jolina, Lauren, Lianne, Lucie, Mark, Melissa, Rob, Tim en Valerie.

De werkgroep YMCA Jongerenreizen en daarbij al onze activiteiten vallen direct onder de vereniging YMCA Nederland. Hierdoor kunnen we van veel kennis en expertise gebruik maken van binnen de vereniging. De vereniging staat ook financieel garant bij eventuele calamiteiten.

Via YMCA Nederland beschikken we over een groot internationaal netwerk, de YMCA zit namelijk over de hele wereld en organiseert overal activiteiten voor en door jongeren. Door deze mensen op te vragen naar de meest interessante bezienswaardigheden en activiteiten, bezoeken wij landen op een andere manier dan wanneer je zelf op vakantie gaat, en proberen we in elke reis iets samen te doen met lokale jongeren.

YMCA Nederland daagt mensen uit om hun talenten te ontdekken en in te zetten. Ze werkt vooral met, voor en door jongeren. Zomerkampen en jeugdwerk zijn de belangrijkste activiteiten. Daarnaast deelt de YMCA haar kennis en accomodaties graag met anderen: scholen, bedrijven, instellingen, particulieren. Zij doet dit al sinds 1853! Kijk voor meer informatie over YMCA Nederland op www.ymca.nl