Samenwerkingen

Ben je jonger dan 17 of ouder dan 25 en wil je toch graag een toffe reis beleven? Kijk dan eens bij een van onze samenwerkingspartners. Klik op de afbeelding en je gaat naar hun website. Als je ouder bent dan 25 hebben we zelf overigens ook een mooie reis voor je in petto, in samenwerking met de NCRV. Daarover lees je hier meer. 

Fun2stay
Ben je tussen de 7 en 16 jaar? Dan kun met ons mee op kamp. Wil je een onvergetelijk zomerkamp meemaken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij organiseren gezellige, actieve kampen voor een eerlijke prijs (vanaf € 175,-). Er is keuze genoeg, je kunt met ons op een Fun2stay-kamp, ponykamp, gamekamp of theaterkamp.
Y-Camps
Elk kind moet op vakantie kunnen. Soms is dat niet vanzelfsprekend, omdat kinderen extra begeleiding nodig hebben bij het dagelijks leven. Bij Y Camps krijgen kinderen een onvergetelijke vakantie mét deze extra begeleiding. Deskundige vrijwilligers organiseren de kampen voor kinderen van 6 t/m 25 jaar. 


Buitendoor
Stichting Buitendoor organiseert buitensport zomerkampen voor jongeren vanaf 14 jaar en (internationale) buitensporttrainingen voor iedereen van 16+. Denk aan survivallen in de Ardennen of een week wonen in je zelfgebouwde boomhuttendorp!


NCRV
De NCRV is de oudste en meest ervaren christelijke reisorganisatie in Nederland. Het reisaanbod varieert van trektochten voor avontuurlijke kampeerders tot geheel verzorgde hotelvakanties, van actieve wandel-, fiets- en wintersport-vakanties tot cultuur- en zonvakanties en van dagexcursies tot reizen van meerdere weken. ZomerKamp4Fun

Ben jij 6 t/m 15 jaar en opzoek naar een leuke zomerkamp ervaring? Bij ZomerKamp4Fun leer je meer culturen kennen, maak je tripjes naar een evenementen centrum en kan je kiezen uit de leukste activiteiten die bij de zomervakantie horen! Ga met kids van jouw leeftijd, of met kids van alle leeftijden.

© YMCA Jongerenreizen