Portugal

Intro

Bij deze tiendaagse reis naar Portugal gaan we op bezoek bij YMCA Sétubal. Sétubal is een stadje ten zuiden van de hoofdstad Lissabon. Deze Portugese YMCA heeft een eigen kampterrein midden in de natuur, waar we zullen verblijven. Vanaf dit kampterrein ‘Parque Ambiental do Alambre’ ondernemen we allerlei activiteiten: van klimmen en abseilen tot een bezoek aan een historische stad en van kanoën tot aan chillen op het strand: alles is mogelijk. Houd jij van een gevarieerde vakantie en van lekker weer? Dan is dit de reis voor jou! 

Hoogtepunten:

  • Veel verschillende outdooractiviteiten
  • Chillen aan het strand
  • Bezoek aan de hoofdstad Lissabon

Uitgebreide reisbeschrijving

De YMCA in Sétubal is eigenaar van een prachtig kampterrein middenin het Portugese Parque Natural da Arrábida. Dit kampterrein is een geweldige uitvalsbasis voor allerlei soorten activiteiten. En… wij mogen er komen logeren!

De eerste week van onze reis verblijven we op het kampterrein ‘Parque Ambiental do Alambre’. Van daaruit gaan we verschillende uitstapjes maken. Er zijn veel mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals klimmen, abseilen, kanoën en het bouwen van een boomhut! Na al dat actieve kunnen we lekker uitrusten op het strand, want de zee is niet ver van het kampterrein. Ook aan cultuur zal geen gebrek zijn. In de omgeving liggen de historische steden Troia, Sétubal, Palmela, Évora en Sintra.

We sluiten de reis af met enkele dagen Lissabon. In de hoofdstad van Portugal verkennen wij de bekende kleine straatjes en nemen wij een van de typische metrootjes omhoog om onze voeten te sparen.

 


Praktische informatie

Inbegrepen: Vervoer vanaf de ontmoetingsplaats in Nederland naar de bestemming, vervoer in het land van bestemming, overtochten, verblijf op campings/in hostels, volledig dagprogramma, alle maaltijden, kampeeruitrusting en deskundige en ervaren reisbegeleiding.

Niet inbegrepen: kleine persoonlijke uitgaven zoals souvenirs of een drankje op een terrasje.

Let op:

  • Voor deze reis dien je in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of geldig paspoort.
  • Houd er rekening mee dat de vertrek- en/of aankomstdatum een dag kan verschuiven i.v.m. de beschikbaarheid van de vluchten.

 

 

 

 

Periode:
27 juli t/m 5 augustus

Doelgroep:
15 t/m 17 jaar

Reissom:
€ 675

Type Reis:

 Natuur
 Wandelen
 Outdoor activiteiten
 Steden / cultuur
 Avontuur
 Intensiteit

Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze reisvergelijker

© YMCA Jongerenreizen