Expeditie Bestemming Onbekend


Intro

Deze reis is helaas niet meer te boeken.

Puzzels, spellen, internationale ontmoetingen en onverwachte wendingen, dat is alles wat we je over deze reis kunnen vertellen. Samen met je reisgenoten en anderen ontdek je door middel van puzzels en opdrachten wat de volgende bestemming of activiteit is. En hoe we daar komen? Fietsen, lopen, bus, trein, kano, alles kan!

Vooraf weet je niet waar je heen gaat en wat je gaat doen, maar dat is nu precies wat dit avontuur zo leuk maakt!

 Hoogtepunten:

  • Avontuur
  • Internationale ontmoetingen
  • Puzzels en spellen

Uitgebreide reisbeschrijving

Een reis met een onbekende bestemming? Ja, dat is de uitdaging van Destination unknown! Elke dag ga je met je reisgenoten spellen doen en puzzels oplossen om hints te verzamelen over de volgende activiteit of bestemming. Niets is wat het lijkt.. Een 'willekeurige' voorbijganger kan een waardevolle hint bij zich hebben of een verstopt briefje kan een cryptische omschrijving bevatten.

Over deze reis valt eigenlijk niet meer te vertellen… en dat is nou juist zo leuk! Je weet tot op de dag van vertrek niet exact waar je heen gaat en wat je allemaal precies gaat doen. Je weet voor vertrek ook niet waar en hoe je slaapt. In een hostel, in een tent of misschien wel op een zeiltje onder de sterrenhemel, de staf heeft verrassende plekjes uitgezocht.
Hoe je daar komt? Dat verklappen we niet, maar houd er rekening mee dat we vele verschillende vervoersmiddelen zullen gebruiken tijdens deze reis. Deze kunnen variëren van een bus of trein tot fietsen en van paard en wagen tot aan een boot.
Je begrijpt het al: je weet niet veel, alleen maar dat het heel spannend, uitdagend en leuk wordt!

Hou jij van verrassingen, internationale ontmoetingen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is de Destination unknown echt iets voor jou!


Praktische informatie

Inbegrepen: Vervoer vanaf de ontmoetingsplaats in Nederland naar de bestemming, vervoer in het land van bestemming, overtochten, verblijf op campings/in hostels, volledig dagprogramma, alle maaltijden, kampeeruitrusting en deskundige en ervaren reisbegeleiding.

Niet inbegrepen: kleine persoonlijke uitgaven zoals souvenirs of een drankje op een terrasje.

Let op:

  • Voor deze reis dien je in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of geldig paspoort.
  • Houd er rekening mee dat de vertrek- en/of aankomstdatum een dag kan verschuiven i.v.m. de beschikbaarheid van de vluchten.

 

 

Niet meer te boeken 

Periode:
20 t/m 29 juli

Doelgroep:
15 t/m 17 jaar

Reissom:
€ 450

Type Reis:

 Natuur
 Wandelen
 Outdoor activiteiten
 Steden / cultuur
 Avontuur
 Intensiteit

Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze reisvergelijker

© YMCA Jongerenreizen