Zweden

Intro

Kanoën, zwemmen en slapen op een onbewoond eiland!

YMCA Ängsholmen in Zweden heeft haar eigen eiland in de archipel van Stockholm. Vanuit hier gaan we samen met Zweedse deelnemers een trektocht maken over het water naar verschillende eilanden. Dat betekent onder andere veel gezelligheid, toffe (water)activiteiten en koken op kampvuur! Een dagje Stockholm zal uiteraard niet ontbreken.

Hoogtepunten:

  • Zweedse vrienden maken
  • Kanoën naar onbewoonde eilandjes
  • Bezoek aan de hoofdstad Stockholm

Uitgebreide reisbeschrijving

Een reis naar Zweden, naar de archipel van Stockholm, staat garant voor actieve watersporten, mooie natuur en een ontdekkingsreis naar jouw kwaliteiten. 

Na onze vlucht naar Stockholm nemen we de bus en de boot naar het eiland van de YMCA Ängsholmen. Hier ontmoeten we de Zweedse deelnemers en gaan we elkaar wat beter leren kennen. De volgende dagen moeten we namelijk nauw samenwerken om de archipel te gaan verkennen per kano. Vanaf het eiland van de YMCA trekken we gezamenlijk de archipel in, op weg naar (onbewoonde) eilanden en plekken waar we zomaar in het wild mogen kamperen. Eten, drinken en tenten nemen we allemaal mee op onze tocht.

Vanuit Zweden en Nederland doen er ca. 10-12 deelnemers mee aan dit programma, zodat we een leuke gemengde groep hebben. De voertaal van de reis is Engels. Vanuit Nederland gaan er minimaal 2 goedgetrainde stafleden mee die de Nederlandse groep begeleiden en samen met de internationale stafleden zorgen voor een leuk en afwisselend programma!

We sluiten onze vakantie af in Stockholm. In deze gezellige stad kunnen we een dagje shoppen, terrashoppen, ronddwalen door de oude binnenstad of het Vasamuseum bezoeken.


Praktische informatie

Inbegrepen: Vervoer vanaf de ontmoetingsplaats in Nederland naar de bestemming, vervoer in het land van bestemming, overtochten, verblijf op campings/in hostels, volledig dagprogramma, alle maaltijden, kampeeruitrusting en deskundige en ervaren reisbegeleiding.

Niet inbegrepen: kleine persoonlijke uitgaven zoals souvenirs of een drankje op een terrasje.

Let op:

  • Voor deze reis dien je in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of geldig paspoort.
  • Houd er rekening mee dat de vertrek- en/of aankomstdatum een dag kan verschuiven i.v.m. de beschikbaarheid van de vluchten.

 

 

 

Periode:
Niet meer te boeken

Doelgroep:
15 t/m 17 jaar

Reissom:
€675,-

Type Reis:

 Natuur
 Wandelen
 Outdoor activiteiten
 Steden / cultuur
 Avontuur
 Intensiteit

Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze reisvergelijker

© YMCA Jongerenreizen